Solliciteer voor een job als Rode Duivel!

Onze nationale voetbalploeg is al lang niets meer om trots op te zijn, integendeel. De elf heren die werden uitgeselecteerd om onze nationale driekleur te verdedigen lieten zich erg gewillig naar de slachtbanken leiden door de Spanjaarden en zelfs door een elftal obscure Armeniërs.

jrosquin

Die beschamende vertoningen zijn bepaald geen reclame voor ons kleine landje en dus moet er dringend ingegrepen worden om niet definitief een belachelijk figuur te slaan in het buitenland.

Het probleem zit hem niet zozeer in het talent dat de heren bezitten, maar in veeleer in hun inzet en in hun trots om een hele natie te vertegenwoordigen.

Vacature

Dringend tijd dus om tabula rasa te maken en op zoek te gaan naar elf mannen die niet bevreesd zijn om hun truitje nat te maken. Misschien kunnen de Belgische voetballiefhebbers dan ooit nog eens de goede tijden van weleer beleven.

Hebt u toevallig nog enkele voetbalschoenen op zolder liggen en bent u, in tegenstelling tot de huidige selectie Rode Duivels, bereid om u in het zweet te werken? Aarzel dan niet en solliciteer bij de Belgische voetbalbond via onderstaande vacature:

Vacature Rode Duivels


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio