Zevende Hasseltse revue te zien in november

De vele liefhebbers van de Hasseltse revue die het Koninklijk Hasselts Operettengezelschap om de 4 jaar op de planken zet, kunnen zich in de handen wrijven: op 12 november gaat ‘Holywood an den Diëmer’ in avant-première in het cultuurcentrum.

ksleurs

Vijf avonden lang wordt het daar ruim drie uur lachen en brullen maar vooral genieten van de ‘Hesselse liedjes’ van ‘vertaler’ Willy De Greeve. “Het wordt een echte Hasseltse vaudeville die het verhaal vertelt van een overleden multimiljonair die zijn vrouw een fortuin nalaat met één doel: zij moet van Hasselt een ‘Holywood’ maken”, lacht KHOG-voorzitter Pierre Verheyden.

“Holywood, inderdaad met slechts 1 ‘l’, dat wordt precies de ‘clou’ van de hele avond en van het hele verhaal geschreven door René Swartenbroekx. Meer dan 50 acteurs, zangers ‘Vocal Fun’, dansers van ‘Cosmo Dance Company’ en een professioneel orkest onder leiding van Ruben Appermont moeten een complete revuesfeer oproepen, in een prachtig, Hessels decor van Francis Vannerum en zijn ploeg. De stem van Hasselt en de liefde voor deze stad komen in dit spektakel zeker tot uiting, in het kleurrijke Hasseltse dialect.”

DJ

Er zijn voorstellingen op 12, 13, 14, 20 en 21 november. Kaarten kopen kan al op 011/21.05.82. Eén kaartje kost 20 euro.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio