Food

Wat zijn glas over hem vertelt...

Print
Wat zijn glas over hem vertelt...

Wat zijn glas over hem vertelt...

Je spot een knappe man op café en wil er graag op afstappen? Kijk dan eerst even naar de manier waarop hij zijn glas vasthoudt, dat vertelt namelijk veel over hem.

Houdt hij zijn glas vast met wijd gespreide vingers en kijkt hij over de rand van zijn glas heen wanneer hij drinkt? Dan is hij op zoek naar leuk gezelschap en misschien zelfs een flirt.

Sociale verplichting

Mannen die het glas beschermend vasthouden, vinden op café gaan eerder een sociale verplichting. Wanneer hij zachtjes van zijn glas drinkt tijdens het gesprek betekent dat meestal dat hij niet meer geïnteresseerd is en weg wil.

Ice King

Na de Ice Queen is het nu tijd voor de Ice King. Deze man houdt zijn glas met gesloten vingers vlak bij zijn borstkas vast. Deze houding straalt onbereikbaarheid uit, en dat is hij ook. Dergelijke mannen vinden jouw gezelschap eerder een probleem dan een plezier.

Mannen met de fles in de hand zijn klaar voor een geweldig feestje. Ze hebben geen tijd om opnieuw te bestellen, of hun drankjes in een glas te gieten. Drinken en plezier maken is voor hen de enige bekommernis.

Niet te missen