Celebs

Jessica negeert slippertje Logan Bailly

Print
Jessica negeert slippertje Logan Bailly

Jessica negeert slippertje Logan Bailly

Volgens het roddelblad TV Familie heeft ex-Genkdoelman Logan Bailly, momenteel aan de slag in de Bundesliga bij Borussia Mönchengladbach, een geheime affaire achter de rug met Sandy Peetermans, bekend van haar deelname als verleidster aan Temptation Island en in 2006 nog eredame bij de verkiezing van Miss STVV. Jessica Kappert, de vaste vriendin van Bailly en moeder van hun vierjarige dochtertje Destiny, is niet opgezet met het sensationele bericht.

“Logan is niet heilig, maar dit is weer een typisch voorbeeld van jaloezie”, weert Jessica zich. “Mensen gunnen je niks. Vorig seizoen was Logan de beste speler van de Bundesliga, dat steekt mensen de ogen uit. Die meid wil ons blijkbaar kapotmaken, maar dat zal niet lukken, dat ze dan met bewijzen afkomt, hé!"

Voetbalsletje

"Ik zal Logan altijd blijven steunen, want wij hebben een uitstekende relatie. Ik ben helemaal niet ongelukkig, Logan schenkt me aandacht en in juni maakten we nog een romantische reis naar Tahiti. Daar hebben we beslist om voor een tweede kindje te gaan. Dat doe je toch niet als het scheef zit, wel?”

Kappert haalt op haar beurt uit naar de verleidster uit Temptation Island, die in 2006 al eredame was bij de verkiezing van Miss STVV. “Zij en haar familie zouden zich moeten schamen”, sakkert Jessica. “Ik heb echt te doen met haar. Waarschijnlijk is ze weer zo een voetbalsletje zoals er zoveel rondlopen."

KrLi

Niet te missen