Feest van de gezondheid

Bilzen - Bilzen is op zondag 30 augustus even de hoofdstad van de gezondheid. De landcommanderij van Alden Biesen vormt het prachtige decor voor de zesde Gezondheidsdag van De Voorzorg.
De happening staat garant voor urenlang plezier, aantrekkelijke promoties, boeiende demonstraties en speciale activiteiten voor jong en oud.

Muziek is misschien wel de beste zalf voor de ziel. Met Laura Lynn en Willy Sommers op het podium van de Gezondheidsdag zou dat dus wel goed moeten zitten. Laura Lynn is de voorbije jaren uitgegroeid tot de first lady van het Vlaamse lied, met nummer één-hits als ‘Jij bent de mooiste’ en ‘Kom dans met mij’. Willy Sommers draait al meer dan 30 jaar mee in de Vlaamse showbusiness, zijn klassieker ‘Zeven anjers, zeven rozen’ dateert zelfs al van 1971.

The New Crazy Disco Show met Zohra (Maggy uit ‘Spring’) en Kris-Tof (finalist van ‘Star Academy’) - voor de tweede keer present op de Gezondheidsdag - belooft een leuke show vol kids-hits. Tussen de optredens kun je kennismaken met zumba, de nieuwste dansrage. Aan de rijschool vinden vanaf 11.30 uur doorlopend en afwisselend de Kindershow met Maarten Cox en improvisatie/comedy plaats. Deze optredens duren telkens een halfuur.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio