Overvaller nachtwinkel Opgrimbie gezocht

Maasmechelen - De politie van Maasmechelen heeft een robotfoto verspreid die moet helpen om één van de daders te vatten die op 10 augustus een overval pleegde op een nachtwinkel aan de Heirstraat in Opgrimbie.

Eén gemaskerde man stapte die avond rond 20 uur de nachtwinkel binnen met een vuurwapen en bedreigde de bediende. Hij ging aan de haal met de kassa. De overvaller stapte - volgens een beschrijving van politie Maasmechelen - daarna in een Suzuki van het model Vitara of Jimny van donkere kleur. Daarin zat de tweede verdachte. Getuigen meldden aan de politie de nummerplaat van het voertuig: XJW 605.

Op de achterzijde van de auto was ook een reservewiel aangebracht en de auto bevatte ook een opgerold dekzeil. In het kader van het onderzoek verspreidde de politie gisteren een robotfoto van één van de daders. Getuigen kunnen zich melden bij politie Maasmechelen op het nummer 089/ 76. 97. 00. Die bewuste maandagavond werd ook een helikopter van de federale politie ingezet bij het opsporen van de verdachten. De verdachten wierpen ook de kassa en de bivakmuts uit hun wagen. Er vielen die avond geen gewonden.

ECo

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio