“Kleine honden hebben een grote aaibaarheidsfactor”

Mark Fontaine en Heidi Vandenberk weten waar honden (en hun baasjes) van dromen. Zij openden ‘Happy Woef, voor de stijlbewuste hond’. Hun speciaalzaak en webshop voor hondenbenodigdheden richt zich vooral op kleine honden.

Prutske, Hailey, Kiki en Sanou zijn hun eigen troeteldieren. “Toen Prutske ziek werd en we haar warm moesten houden, moesten we op zoek naar gepaste hondenkleding.En toen begon het te kriebelen”, vertellen Heidi en Mark.

“Kleine rassen hebben nu eenmaal en een grote aaibaarheidsfactor, dragen meer kledij, worden meer geknuffeld. Naast jurkjes en sweaters is er keuze in regen- en winterkledij, zowel voor reutjes als voor teefjes. Bij lange wandelingen kunnen kleine dieren best in een speciale buggy. Die vind je hier, net zoals minibedjes, speciale kapstokjes, kussens, loopsheidsbroekjes, echte gebruiksmanden en exclusievere exemplaren.”

Happy Woef combineren ze nu elk met nog een andere job. “Dat loopt perfect. We openen ook op zondag. Dan hebben de mensen tijd om rustig rond te kijken. Op onze webshop www.happywoef.be vinden klanten alles wat we in de winkel presenteren. Zo kunnen ze hier een basispakket kopen om zelf kleertjes met siersteentjes te versieren en een speciale handdoek om de beestjes af te drogen: in die handdoek blijven geen haren hangen. Je kan de doek dus meteen hergebruiken.”

CL


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio