“Mijn ouders komen supporteren in Turkije”

“Mijn ouders komen supporteren in Turkije”

“Mijn ouders komen supporteren in Turkije”

Kortessem - De 20-jarige Deborah Nulens uit Kortessem is de enige Limburgse finaliste van de Miss BeNeLux-verkiezing. De studente Communicatiewetenschappen schreef zich in uit nieuwsgierigheid en stootte zonder problemen door tot de finale.

“Ik ken wel wat mensen uit de modellenwereld, maar ik heb nooit eerder deelgenomen aan een schoonheidswedstrijd,” zegt Deborah Nulens. “Uit nieuwsgierigheid schreef ik me in voor de preselecties van Miss BeNeLux en ondertussen ben ik de enige Limburgse die in de finale zal zitten.”

Er zijn 17 Belgische, 20 Nederlandse en 3 Luxemburgse meisjes in de running voor de titel van Miss BeNeLux 2010. “Eind september trekken we allemaal een week naar Turkije voor de voorbereiding van de grote finale. De slotshow heeft trouwens voor het eerst ook plaats in Turkije in plaats van in het Casino Kursaal in Oostende. Eerst vond ik dat een beetje jammer omdat er op die manier heel weinig vrienden kunnen komen supporteren, maar het zal wel een leuke vakantie worden. Mijn ouders vormen een deel van de Limburgse delegatie die me een hart onder de riem komt steken.”
De finale van Miss BeNeLux 2010 heeft plaats op 4 oktober, maar u kunt Deborah Nulens binnenkort al op weg helpen naar de titel door te stemmen via www.missitems.be.

EvMa

www.missbenelux.eu

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio