STVV in cijfers

Print
STVV in cijfers

STVV in cijfers

STVV in cijfers:

De voorbije tien jaar

2005/06: Vijftiende.
2006/07: Vijftiende.
2007/08: Zeventiende (degradatie).
2008/09: Kampioen in tweede.
2009/10: Vierde in Play-off I.
2010/11: Vierde in Play-off II A.
2011/12: Zestiende en verliezer van Play-off III (degradatie).
2012/13: Vierde in tweede.
2013/14: Derde in tweede.
2014/15: Kampioen in tweede
2015/16: Dertiende in de Jupiler Pro League
2016/17: Twaalfde
2017/18: Tiende

Volledig palmares

Belgisch landskampioenschap

Vicekampioen: 1965/66

Beker van België

finalist (2): 1971, 2003

Liga Cup

winnaar (1): 1999

Topscorer

1973 (Alfred Riedl)

Gouden Schoen

1968 (Odilon Polleunis)

Gewezen trainers

Thomas Caers
Jacky Mathijssen
Raymond Goethals
Franky Van der Elst
Guido Brepoels
Yannick Ferrera
Chris O'Loughlin
Ivan Leko
Bartolomé Marquez
Jonas De Roeck
Marc Brys