STVV in cijfers

STVV in cijfers:

ToMas

De voorbije tien jaar

2005/06: Vijftiende.2006/07: Vijftiende.2007/08: Zeventiende (degradatie).2008/09: Kampioen in tweede.2009/10: Vierde in Play-off I.2010/11: Vierde in Play-off II A.2011/12: Zestiende en verliezer van Play-off III (degradatie).2012/13: Vierde in tweede.2013/14: Derde in tweede.2014/15: Kampioen in tweede2015/16: Dertiende in de Jupiler Pro League2016/17: Twaalfde2017/18: Tiende

Volledig palmares

Belgisch landskampioenschap

Vicekampioen: 1965/66

Beker van België

finalist (2): 1971, 2003

Liga Cup

winnaar (1): 1999

Topscorer

1973 (Alfred Riedl)

Gouden Schoen

1968 (Odilon Polleunis)

Gewezen trainers

Thomas CaersJacky MathijssenRaymond GoethalsFranky Van der ElstGuido BrepoelsYannick FerreraChris O'LoughlinIvan LekoBartolomé MarquezJonas De Roeck

Huidige coach

Marc Brys