Wat is de meest gedenkwaardige uitspraak van Michel Wuyts?

Print
Wat is de meest gedenkwaardige uitspraak van Michel Wuyts?

Wat is de meest gedenkwaardige uitspraak van Michel Wuyts?

Vandaag rijden de renners in de Ronde van Frankrijk over vijf cols. Het is klimmen van bij de start, voor onze collega's van Sporza genoeg om er opnieuw een marathonuitzending van te maken.

Michel Wuyts en José De Cauwer praten ruim vijf uur lang over de koers, het landschap en alles wat daarbij komt te zien. Soms leidt dat toch mijmeringen over de mooie rennersvrouwen, een andere keer gaat één van hen poëtisch wezen over het parcours: "Je moet hier de bochten aansnijden zoals het paringsprocédé van egels: heel voorzichtig", tekenden we op tijdens de proloog.

Wat is uw favoriete quote van Michel Wuyts of José De Cauwer? Stuur ons een e-mail met uw suggestie, of plaats het hieronder als reactie. Vertel er ook bij wie het zei, en wanneer de quote de revue passeerde. Wij maken van de leukste inzendingen een overzichtsartikel.

Maarten Ducrot

De Nederlandse co-commentator Maarten Ducrot staat ook bekend om zijn oneliners. Over zijn uitspraken werd zelfs een site gemaakt, waarbij je quote na quote kan overlopen.