Bouwbedrijf A2M uit Hasselt vraagt gerechtelijk akkoord aan

Print
Bouwbedrijf A2M uit Hasselt vraagt gerechtelijk akkoord aan

Bouwbedrijf A2M uit Hasselt vraagt gerechtelijk akkoord aan

Hasselt - Het Hasseltse bouwbedrijf A2M-Woningbouw, gespecialiseerd in sleutel-op-de-deurprojecten, heeft het gerechtelijk akkoord aangevraagd. Het bouwbedrijf heeft nu zes maanden de tijd om een reddingsplan op te stellen. Dat meldt de regionale zender TV Limburg en wordt bevestigd bij de rechtbank van koophandel in Hasselt.

Heel wat klanten van AM-Woningbouw zitten momenteel met een onafgewerkte werf opgescheept en vrezen dat ze hun geld kwijt zijn. Maar zover is het vooralsnog niet. De directie van het bedrijf laat weten zo snel mogelijk een oplossing te zullen uitdokteren.

Schulden

Het bedrijf heeft van de rechtbank van koophandel alvast zes maanden de tijd gekregen om een degelijk financieel plan voor te leggen. De Hasseltse rechtbank van koophandel wilde donderdag niet kwijt hoeveel de schuld van het bouwbedrijf precies bedraagt. Het zou gaan om een "aanzienlijke put".

De Confederatie Bouw Limburg kreeg de voorbije maanden vragen van enkele ongeruste architecten die zich afvroegen hoe de vork precies aan de steel zit bij A2M-Woningbouw.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio