"Kimberley heeft zelfmoordneigingen"

Kimberley Vlaeminck (18), het sterrenmeisje uit Kortrijk, is erg droevig door alle berichten die over haar op het internet verschijnen. Ze zou zelfs zelfmoordneigingen hebben.

wverhaert

"Ze zit er helemaal door en heeft zelfmoordneigingen", zegt haar oom Davy Devalle (32). "Kimberley schaamt zich erg. Ze heeft speciale schmink gekocht om de tatoeages zoveel mogelijk te camoufleren."

Te gast op MNM

Het onfortuinlijke meisje was deze ochtend te gast op radiozender MNM bij Peter Van de Veire. Daar ontkrachtten zij en haar oom de geruchten als zou het om een grote promostunt van de nieuwe radiozender gaan. "Mijn verhaal is echt", zei de bedroefde Kimberley.

Flauw gevallen

Het 'sterrenmeisje' vertelde in de studio van Van de Veire nog eens wat er op die bewuste dag is gebeurd. Ze had aan de tatoeëerder gevraagd om drie bolletjes te laten plaatsen, maar die overtuigde haar om voor sterretjes te gaan.

Bij het plaatsen daarvan zou ze niet in slaap, maar flauw gevallen zijn. "Onderzoekers zeggen dat dat komt doordat de tatoeëerder te diep met de naald in het voorhoofd is gegaan", aldus de gedupeerde Kimberley.

Wereldster

Kimberley is intussen een wereldster. Tot in de Verenigde Staten werd over de zaak bericht. Een Duitse televisieshow zou haar 30.000 euro hebben geboden, maar zij en haar oom Davy legden dat bod naast zich neer. Ze willen van Kimberley geen freakshow laten maken. "Het is niet voor het geld dat ik het doe. Ik wil gewoon dat niemand anders dit meemaakt."

Intussen zouden al drie ziekenhuizen hebben aangeboden om de sterretjes gratis te laten verwijderen. Oom Davy opteert echter voor een tattoozaak die een speciale techniek heeft ontwikkeld om tatoeages te kunnen verwijderen. De kosten wil hij verhalen op de gewraakte tatoeëerder Rouslain Toumaniantz.