thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

18-jarige krijgt geen 3 maar 56 tattoos in aangezicht

De 18-jarige Kimberley Vlaeminck uit Kortrijk heeft een klacht ingediend tegen haar tatoeëerder. Het meisje beweert dat ze had gevraagd om drie kleine sterretjes te plaatsen naast haar linkeroog, maar dat haar hele linkerkant vol sterretjes werd gezet.

jrosquin

Het verhaal uit Het Nieuwsblad klinkt enigszins bizar. Kimberley Vlaeminck trok samen met haar vader Diego en haar zus naar Tatoo Box in Kortrijk met de vraag om drie sterretjes te plaatsen in haar gezicht. De communicatie verliep echter niet al te vlot omdat de tatoeëerder enkel Frans sprak en Kimberley enkel het Nederlands en een beetje Engels machtig is.

U hebt ook ooit een tatoeage laten zetten, maar hebt daar spijt van en zou die tattoo liefst verwijderd zien, laat het ons dan weten. Misschien wilt u uw tatoeage laten verwijderen omdat u ze niet meer mooi vindt, omdat de tatoeage achterhaald is (de naam van uw ex-vrouw of ex-man bijvoorbeeld) of omdat er bijvoorbeeld een schrijffout in staat, laat het ons dan weten. Mail uw verhaal naar dit adres met vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. Ook als u uw tatoeage eerder hebt laten verwijderen om welke reden dan ook, mag u ons iets laten weten.

Ingedut

Vader en zus gingen tussendoor eventjes winkelen, maar toen ze terug kwamen wisten ze niet wat ze zagen. In het gezicht van Kimberley stonden geen drie maar maar liefst 56 sterretjes.

Kimberley zelf reageert erg boos en zegt dat de tatoeëerder helemaal niet deed wat ze vroeg. Ze vindt het resultaat erg lelijk en wil de tekeningen zo snel mogelijk laten weghalen via een laserbehandeling. De tattoos werden volgens haar geplaatst toen ze even was ingedut.

Communicatiefout

Tatoeëerder Rouslain Toumaniantz zelf reageert verbijsterd. Volgens hem had het meisje haar toestemming gegeven, maar veranderde ze van mening toen haar vader en zus schrokken van het resultaat.

Hoedanook stapte Kimberley met haar klacht naar de politie. Volgens Tom Janssens, woordvoerder van het parket van Kortrijk, is er sprake van opzettelijke slagen en verwondingen als de tekeningen inderdaad tegen de wil van het meisje werden gezet. De politie houdt er echter ook nog rekening mee dat het om een misverstand gaat, of dat het meisje zelf van mening is veranderd.

Facebook

Het nieuws gaat inmiddels de wereld rond. Er staat onder andere een artikel op de website van The Daily Mail

Ook op Facebook is er al een groep opgericht rond het onfortuinlijke meisje. Dinsdagavond hadden 2.350 personen zich al lid gemaakt van de groep.

Bekijk ook deze vtm-reportage: