thumbnail: null
thumbnail: null

OFFLINE HOUDEN Natalia maakt opnieuw brokken met de wagen

Zangeres Natalia maakte woensdagavond brokken op de E19. Ze reed met een wagen van vtm in op een file. Natalia zelf minimaliseert haar ongeval. “Mijn voet gleed plots van de rem af”, zegt de Oevelse. “Dit kan iedereen overkomen.”

kscherpenberg

Het ongeval gebeurde rond 19.30u op de E19 richting Antwerpen, tussen Mechelen-Noord en Mechelen-Zuid. Een Hyundai van het vtm-programma Jes reed toen in op de staart van een file. Achter het stuur zat niemand minder dan zangeres Natalia.

Zij reageerde pisnijdig op het ongeval en probeerde zich eerst -vergeefs- achter een paraplu te verbergen. Later was ze wel bereid tot een korte uitleg. “De auto voor me vertraagde. Toen ik ook wilde remmen, gleed mijn voet van de rem af. Daardoor reed ik tegen de auto voor me. Dat kan iedereen gebeuren, ik begrijp niet waarom dit zo bijzonder is.”

Lichtgewonden

Twee personen werden lichtgewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Natalia werd door een andere auto van vtm opgehaald. Het is niet de eerste keer dat Natalia een ongeval veroorzaakt. Bijna exact drie jaar geleden -op 12 juni 2006- lag zij aan de basis van een ongeval op de E313 in Geel- West, met ellenlange files tot gevolg.

Door een plots manoeuvre van de zangeres ging een vrachtwagen aan het slingeren en kantelde. Daarbij blokkeerde de truck de volledige rijweg. Eind 2006 werd dat dossier geseponeerd. Er kwam geen strafrechtelijke vervolging.

JMar