Jongeren maken jacht op gratis Pukkelpoptickets

Jongeren hebben gisteren heel Hasselt doorkruist, in de hoop een van de veertig gratis combitickets van Pukkelpop te winnen.

De actie werd georganiseerd door de jeugddienst van Hasselt. Plaats van afspraak is het Dusartplein, waar zich al snel teams vormen, want samenwerken is de boodschap. “We zijn hier met de Scouts en hebben ons opgedeeld in groepjes”, zegt Leon Jans.

“Iedereen heeft een walkietalkie en een gsm. Ikzelf blijf op het Dusartplein staan en geef alle tips door aan mijn vrienden, die verspreid staan over de Hasseltse binnenstad. Hopelijk verloopt alles vlot”.

Na een uur komt de eerste winnaar al fietsend aan. De gelukkige is Marion Claessen: “Ik speel mee voor mijn dochter. De tip was overduidelijk. Ik sprong meteen op mijn fiets richting de Oude Luikerbaan. Al een geluk dat ik niet ben tegengehouden, het ging er wat gevaarlijk aan toe met twee concurrenten” . Wanneer de zoektocht een paar uur bezig is, laten sommigen het hoofd al hangen. “Ik heb net twee uur in de Abdij van Herckenrode aan iedere boom gezocht. Bleek dat het ticket al gevonden was.”

InDe


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio