Inbraken in drie scholen in West-Limburg

In drie scholen in Beringen, Ham en Tessenderlo is woensdagnacht ingebroken. Naast laptops en gereedschapskoffers namen de dieven ook nog eetwaren mee.

NV

Het waren vermoedelijk dezelfde daders die woensdagnacht binnendrongen in scholen in Beringen, Ham en Tessenderlo. De daders raakten telkens via een raam het gebouw binnen, en maakten naast laptops en gereedschapskoffers voornamelijk voedingswaren buit.

Camera

De inbraken werden tussen 8.15 uur en 9 uur vastgesteld. In Beringen zijn de daders binnengedrongen in de vrije lagere school op de Diestersesteenweg in Paal. Ze gingen aan de haal met een digitale camera, een draagbare computer en een paar loopschoenen.

In Tessenderlo was de vrije kleuterschool Wiebelwoud op Molenhoeven het doelwit van dieven. Daar braken ze een poortje en een raam open om hun slag te slaan. Ze namen een gereedschapskoffer mee, doosjes melk, een senseo-apparaat, een waterkoker, koffie en speculoosjes.

Drie laptops, een gereedschapskoffer, een doos chips, acht flesjes bier en drie flessen wijn, dat was de buit bij een inbraak in de basisschool in het Hamse Genendijk.

De politie van de zone Beringen/Ham/Tessenderlo spoort de daders op.

NV

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio