Contractverlenging voor Bölöni?

Net als vandaag trainden de Rouches gisteren achter gesloten deuren. Zelfs de fotografen waren niet meer welkom nadat Laszlo Bölöni woensdag een paparazzo, die vanop afstand de training probeerde vast te leggen, liet verwijderen. Het nieuws van de dag kwam echter van Bölöni zelf. Standard startte de onderhandelingen met de 56-jarige Roemeen over een contractverlenging.

ssimons

Het feit dat Bölöni betrokken werd in het parkingonderhoud tussen Jovanovic, D'Onofrio en Milosevic was al een teken aan de wand dat de coach zou blijven. Gisteren werd het door beide partijen bevestigd. Standard wil volgend jaar verder met zijn trainer Laszlo Bölöni.

Examen

"We hebben de gesprekken gestart", liet Bölöni verstaan. "Een eerste onderhoud vond plaats maar meer wil ik er niet over kwijt. Er staat morgen iets belangrijkers op het programma. Er wacht een groot examen voor de spelers van Standard en Anderlecht en ook voor de spelers van Gent en Club Brugge en het bestuur van Genk."

Olympiakos doet Bölöni aanlokkelijk voorstel

Er zou voor Bölöni interesse zijn vanuit Griekenland en dat zou volgens sommige media wel eens de reden kunnen zijn waarom Standard plots werk maakt van de contractverlenging.

De Griekse topclub zou de Hongaarse Roemeen een interessant aanbod hebben gedaan waarbij hij 1,5 miljoen euro op een jaar tijd zou verdienen. Bij Standard moet hij het voorlopig met 500.000 euro per jaar stellen. Bölöni zal de knoop wellicht pas doorhakken wanneer de titelstrijd gestreden is.

StJo