Gezocht: man

Hoeveel singles zijn er eigenlijk? Waar zitten ze voornamelijk en wat zoeken ze in een partner? Wat verwachten ze van een relatie en hoe reëel zijn die verwachtingen? Het zijn vragen waar elke single wel eens over nadenkt. In het boek 'Gezocht: man' worden alle mysteries ontsluierd en komen we in aanraking met de ontnuchterende waarheid.

mgeysmans

Een handleiding voor singles die denken dat alle leuke mannen op zijn. Zo omschrijven Jacqueline Hoefnagels en Santje Kramer hun boek. In Gezocht: man gaan ze op ontdekkingstocht door de wondere wereld van het single zijn. Ze stellen prangende, soms pijnlijke vragen, en bieden een ontnuchterende waarheid aan hun lezers aan.

Hoeveel ruimte is er eigenlijk nog voor romantiek? Wat zijn de valkuilen tijdens eerste afspraakjes? Welke mannen moeten we mijden voor een relatie? Wat zijn de beste jachtterreinen en hoe groot is de rol van internet in dit alles? Op die vragen geeft het schrijversduo via cijfers, tips, adressen en interviews met deskundigen een antwoord.

Gezocht: man, Jacqueline Hoefnagels en Santje Kramer, Uitgeverij Contact, 17,95 euro.

Niet te missen