Bruno Kens schuldig aan moord

Schuldig aan de moord op Priscilla Leurs. Dat verdict had de Tongerse assisenjury gisteravond laat in petto voor Bruno Kens. Volgens advocaten en openbaar aanklager moest er overigens niet getwijfeld worden aan de ‘trigger’ voor wat er die 22ste december 2006 gebeurd was: “Deze man is verslaafd aan seks.” Vandaag wordt nog beslist over de strafmaat.

wverhaert

Bruno Kens had scenarioschrijver moeten worden, zo haalde Jef Vermassen - advocaat van de papa van slachtoffer Priscilla Leurs - gisteren schertsend uit naar de man in het beklaagdenbankje.

“Hij slaat zijn vrouw dood. Iedere normale mens zou panikeren, maar in amper enkele kwartiertjes heeft deze man een groot verhaal klaar. En hij speelt zijn toneel zo goed dat iedereen er wekenlang intrapt.”

Onmetelijke seksdrive

Volgens Vermassen was Kens’ onmetelijke seksdrive de oorzaak van alles. “Die man had problemen met seksualiteit en betaalde zich blauw aan prostituees. Om te kunnen babbelen."

"Bij Priscilla had Bruno Kens de hemel ontdekt. Wat een feest. In het begin was er twee keer per dag seks. Maar het kind werd geboren en Priscilla had last van een post-natale depressie."

"Zij had niet veel zin, hij altijd. Die dag kwam hij binnen met een broek vol goesting, zij wees hem af, en hij werd kwaad.”


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio