Tiener op spoed door proeven hete saus tijdens opnames Gunk-tv

Sinds vrijdag ligt Yasmijn Coeman (19) haar maag in de knoop nadat ze tijdens opnames voor Gunk-tv van een extreem hete saus had geproefd en nadien op spoed is beland. Voor het programma was Da Bomb bovengehaald, een van de pikantste sauzen ter wereld.

wverhaert

Ook Yasmijns jongere zus Anna kreeg het flesje in haar handen geduwd. “Het goedje kwam op haar handen en toen ze wat later in haar ogen wreef, kreeg ze een vreselijk brandend gevoel”, aldus vader Patrick.

Wazig

Resultaat: Beide zussen werden naar de spoedafdeling van de Eeuwfeestkliniek in Antwerpen gevoerd. Na een paar uurtjes mochten de zusjes Coeman de spoed verlaten. Anna ziet alles nog steeds wat wazig en moet zolang druppeltjes in haar ogen doen.

De oudste van de twee Coemans trekt echter naar een maagspecialist. “Als ik ook maar iets eet dat een beetje gekruid is, hang ik boven de pot”, zegt ze.

“Wat als dat blijvend is? Ik ben echt bang dat mijn smaak niet terugkomt. Als er langdurige problemen optreden, onderneem ik zeker stappen tegen Gunk-tv.”

SaCa