AC Milan blijft steken op gelijkspel, Inter bijna kampioen

AC Milan kwam in de topper tegen Juventus niet verder dan een 1-1. Hiermee is de titelstrijd met nog drie wedstrijden te gaan bijna gestreden. Inter Milan, dat eerder ook 2-2gelijk speelde tegen Chievo, behoudt 7 punten voorsprong en heeft volgende week aan een punt genoeg om de titel te vieren.

ghouben

De ploeg van José Mourinho speelt dan thuis tegen Siena. AC Milan van zijn kant houdt met het gelijke spel Juventus op vier punten afstand op de derde plaats.

Seedorf

In de klassieker AC Milan - Juventus waren het de Rossoneri die voluit voor de overwinning gingen. Maar het overwicht in de eerste helft leverde nauwelijks kansen op.

Na rust brak de wedstrijd open. Het eerst afwachtende Juventus geraakte aan een paar mogelijkheden, maar het was Seedorf die Internazionale op voorsprong bracht dankzij een bal die met een gelukje voor zijn voeten kwam.

Drie minuten later was die voorsprong al ongedaan gemaakt. Iaquinta (foto) kopte een voorzet van Camoranesi binnen. Juve nam genoegen met dit gelijke spel en kon Inter, dat in de slotfase met tien verder moest, afhouden.