Pizzabezorger met 'faalangst' valt door de mand

Jamie Pugh, de man die afgelopen weekend furore maakte in 'Britain's Got Talent', lijkt niet zoveel podiumvrees te hebben dan hij oorspronkelijk liet uitschijnen. Er zijn beelden opgedoken waaruit blijkt dat Pugh eerder al voor een groot publiek heeft gestaan.

ikerremans

"Ik raak er al verlamd van om hier te zijn", vertelde een duidelijk nerveuze Jamie bij zijn auditie in de Britse talentenjacht. "Eigenlijk ben ik hier alleen om te kijken of ik deze drie minuten op het podium door kan komen."

Publiek

Toen jurylid Simon Cowell hem vroeg of hij ooit al zoiets gedaan had, antwoordde Jamie dat hij nog nooit voor een groot publiek had gezongen. Vorig jaar zou hij zelfs weggelopen zijn bij de audities van de talentenjacht.

Bekijk hier nog eens de auditie van Jamie in 'Britain's Got Talent' via YouTube.

Nu pakt de Britse krant The Sun uit met beelden van de zanger uit 2006. In het West End theater trad hij toen op voor maar liefst 1000 personen, samen met andere zangers, maar met enkele solostukken. Van podiumvrees leek overigens geen sprake te zijn.

Geen misleiding

"Ik heb inderdaad eerder opgetreden als deel van een groep, maar ik heb nog nooit alleen gezongen", reageert Jamie in The Sun. Hij ontkent dat hij de jury of het publiek van 'Britain's Got Talent' misleid heeft.

Bekijk het optreden van Jamie in 2006 via de website van The Sun

De 37-jarige pizzabezorger verbaasde afgelopen weekend niet alleen met zijn zangtalent, maar kon het publiek ook ontroeren door zijn onzekere en emotionele houding. Toen bleek dat hij naar de volgende ronde mocht, moest de man zijn tranen bedwingen.