Klanten Scarlet vierde keer getroffen door stroompanne

Internetprovider Scarlet had dinsdag opnieuw te kampen met een stroompanne. De storingen sloegen zelfs twee keer op één dag toe. Bovendien was het al de vierde keer in acht dagen tijd dat de internetprovider offline was.

ikerremans

Alle internet- en telefonieklanten werden getroffen door de panne. Het gaat onder andere over de sites van Clickx, Zdnet en Vitaya, maar ook de klanten van Scarlet (internet), Base (gsm) en TV Vlaanderen (digitale televisie) hadden er last van.

'Onaanvaardbaar'

De sites die door Scarlet beheerd worden, waren dinsdag enkele uren onbereikbaar. Iets voor elf dinsdagavond waren de storingen opnieuw opgelost, maar het is niet de eerste keer dat de problemen zich voordoen bij de internetprovider. Ook op 25 en 29 april werden de klanten van Scarlet al eens getroffen door een panne.

TV Vlaanderen, aanbieder van digitale televisie, reageerde toen al bijzonder boos. ”Er kan overal wat verkeerd lopen, maar twee keer op een week is onaanvaardbaar. Wij gaan het niet nalaten onze relatie te herzien”, zei algemeen directeur van TV Vlaanderen Kurt Pauwels.