Romance tussen Ann en Rob in 'Mijn Restaurant'?

Hebben chefkok Ann en maître Rob van de Bigarreaux iets met elkaar? Veel kijkers van ‘Mijn Restaurant!’ zijn daar nog nieuwsgieriger naar dan naar de nieuwe genomineerden, die we pas donderdag zullen kennen.

Ann Peeters en Tom Paumen verblijven in Sint-Truiden in een appartement dat ze van de eigenaar mogen gebruiken. Vorige week zagen we hen samen in bed liggen, blijkbaar klaar voor de nacht. Maar in de volgende aflevering lag Rob Biesmans naast Ann. Die twee arriveerden vervolgens te laat op hun werk, wat Tom insinuerende opmerkingen ontlokte. Genoeg om te speculeren over een tweede ontluikende liefde in deze reeks, na de romance tussen Rebekka en Adi in Diest.

“Ja, het leek alsof ik met Tom ging slapen en met Rob opstond,” lacht Ann. “Met Tom heb ik niet echt de nacht doorgebracht. Hij zat ‘s avonds op mijn bed nog wat te babbelen en is dan even gaan liggen. Maar in feite heeft hij in zijn eigen bed geslapen.”

Waarheid

“Rob slaapt sinds enkele weken wel naast me. Hij woont in Opglabbeek en in het begin reed hij dagelijks over en weer. Dat is telkens een uur rijden. Daarom hebben we hem voorgesteld bij ons te blijven logeren. Meer is er niet aan de hand.”

Moet er dan niet gezorgd worden voor een derde bed? “Daar is geen plaats voor,” beweert Ann. “Wat er tussen ons is, daarover kennen alleen Rob en ikzelf de waarheid”, zegt Ann. “Maar ik kan je wel verzekeren dat we na veertien, vijftien uur werken ‘s avonds niet veel erotische prikkels gewaarworden (lacht).”

Volgens Rob is er niets aan de hand en is de romance niet meer dan een grapje.

Raymond DE CONDÉ


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio