Mode

Modieuze mondmaskers tegen de Mexicaanse griep

Print

Modieuze mondmaskers tegen de Mexicaanse griep

Nu de Mexicaanse griep alsmaar harder toeslaat, beginnen we met zijn allen aan de gevolgen te denken. Fashionista's beginnen al te brainstormen hoe ze hun mondkapje extra modieus maken. Wij verzamelden alvast enkele creaties van topontwerpers om jullie extra inspiratie te bezorgen.De Japanse modeontwerpster Annoura zag het mondmasker als een prachtige, zwart satijnen kapje. Een bijpassende hoed en dito jas zorgen voor een modieuze toets.


Iets extraverter is het ontwerp van de Wit-Russische ontwerper Nikolai Shetko. Hij vatte het mondmasker als een futuristisch iets op, en bezorgde het een camouflagelook avant la lettre.


Niet meteen praktisch, maar wel met een behoorlijk punkgehalte zorgde de Oekraïnse ontwerper Zalevsky voor een Hannibal-achtig exemplaar.


Voor wie denkt dat je je nooit genoeg kan voorbereiden, ontwikkelde de Spaanse designer Miro een imkercape met bijhorend mondmasker.


Volgens de Spaanse ontwerpster Luchina-Lizeta moet een masker niet noodzakelijk afbreuk doen aan de vrouwelijkheid. De pareltjes, diamantjes en het prachtige goud geven je meteen een godinnenlook.


Hou je het liever simpel? Dan kan je je hart ophalen bij de nieuwste creaties van DSquared2. Zij ontwikkelden een zwart lederen mondmasker dat zowel voor mannen als vrouwen geschikt is.

Niet te missen