Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Actiegroep wil Vlaams tv-landschap op Nederlandse leest schroeien

Door middel van een groots mediaoffensief zal “Regular TV is dead” trachten de discussie omtrent de democratisering van het Vlaamse medialandschap aan te wakkeren.

jrosquin

De zes studenten die “Regular TV is dead” hebben opgestart willen de discussie over het Vlaamse mediabeleid opengooien. Een aanpassing van het huidige omroepsysteem naar analogie met Nederland is volgens hen noodzakelijk.

“Als het Nederlandse mediabeleid zendtijd én middelen kan bieden aan verenigingen na het voldoen aan een aantal formele voorwaarden, dan willen we deze mogelijkheid ook in Vlaanderen onder de aandacht brengen”, aldus de gemotiveerde actiegroep.

De komende weken zal “Regular TV is dead” alles in het werk stellen om gehoord, gezien en gevoeld te worden in de Vlaamse media. Geïnteresseerd? Check dan zeker en vast eens de webstek van “Regular TV is dead” op www.RegularTVisDEAD.be.

Bekijk de reportage via YouTube:

© 2009 - StampMedia - Vincent Van Nauw en Michaël Vanderleyden

Aangeboden door onze partners