Hasseltse burgemeester Reynders gaat basketten tegen NBA-legendes

Hasseltse burgemeester Reynders gaat basketten tegen NBA-legendes

Hasseltse burgemeester Reynders gaat basketten tegen NBA-legendes

Hasselt - De Hasseltse burgemeester Herman Reynders is uitgenodigd om op 13 november deel te nemen aan een wedstrijd van Belgische basketlegendes tegen een ploeg NBA-legendes, aangevoerd door gewezen Chicago Bulls-vedette Dennis Rodman.

De wedstrijd vindt plaats in de Antwerpse Lotto Arena. Rodman, 47 intussen, verzamelde 5 NBA-ringen, het symbool voor de titel in de meest roemrijke basketcompetitie ter wereld. Hij wordt vergezeld door een reeks topvedetten. Van de Belgian Legends, samengesteld door Pieter Loridon, zijn inmiddels 5 namen bekend: Loridon zelf, Tibo T’Joncke, Aalstar-manager Frank Van Impe, Eric Struelens, (ex-Real Madrid), die eerder al tegen Rodman speelde toen die nog actief was bij de Bulls, en de Hasseltse burgemeester Herman Reynders, met 35 A-interlands nog altijd de sterkste Limburgse basketter ooit.

“Fysiek zal er niet meteen een groot probleem zijn”, denkt de Hasseltse driepuntspecialist. “Ik fitness nog wekelijks een paar keer, en dat moet helpen. Basketten zelf doe ik ook geregeld, en dat zal ik tegen dan wel opdrijven. Ik kijk er echt naar uit.”

DJ
Kaartjes van 25 tot 55 euro.
Info: www.lottoarena.be

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio