Frank Raes ondergaat operatie aan hartklep

Voetbalcommentator en 'Studio 1'-presentator Frank Raes verdwijnt vanaf 12 april enkele weken van het scherm. Door een operatie aan een hartklep is hij even buiten strijd. Collega Peter Vandenbempt zal ondertussen de presentatie van 'Studio 1' voor zijn rekening nemen.

wverhaert

Frank Raes heeft in de zeven jaar dat hij een live sportprogramma presenteerde op zondagavond – eerst 'Sportweekend' en daarna 'Studio 1' – nog nooit verstek moeten laten gaan. Daar komt nu verandering in. Omdat Raes binnenkort een operatie aan een hartklep moet ondergaan, zal hij tijdens de laatste vijf uitzendingen van 'Studio 1' dit seizoen vervangen worden door Peter Vandenbempt.

Peter Vandenbempt

Peter Vandenbempt is naast Filip Joos al ruim twee seizoenen de vaste Sporza-analist van Frank Raes in Studio 1. Daarnaast verslaat hij al meer dan tien jaar voetbalwedstrijden uit de eigen en Europese competitie voor Sporza op Radio 1.

Frank Raes zal weer paraat zijn voor de start van het volgende voetbalseizoen. Dan presenteert hij samen met Filip Joos een nieuw voetbalprogramma op maandagavond.