Broos: "Jacky Mathijssen zegt soms onnodige dingen"

Print
Broos: "Jacky Mathijssen zegt soms onnodige dingen"

Broos: Jacky Mathijssen zegt soms onnodige dingen

Het avontuur van Hugo Broos als trainer van het Griekse Panserraikos zit er bijna op. Insiders beweren dat de voormalige Rode Duivel nu als technisch directeur aan de slag zal gaan bij Club Brugge.

"Ik hoor dat al jaren, maar er is nog nooit contact over geweest", aldus Broos. "Als ik die kans krijg, dan doe ik het direct. Dan begin ik aan een nieuwe carrière."

Cultuurshock

"Club staat op een kruispunt en ze weten niet of ze links of rechts moeten. Ze hebben spelers gehaald om een ander soort spel te brengen, maar ze zitten nu met de twee. Marc Degryse heeft bijna een cultuurshock veroorzaakt: dat mag je niet doen. Je mag van Club Anderlecht niet maken."

"Dirar vind ik een goeie. Vargas? Zulke types hadden ze er al lopen. Ik vind: ze moeten terugkeren naar de kwaliteiten waarmee ze vroeger succes haalden: die drang naar voor. Daarmee wonnen ze prijzen. Wat haalden ze laatste jaren? Eén keer de beker en dat is het."

"Overigens: het is niet altijd de schuld van de trainer. Jacky Mathijssen zegt soms onnodige dingen. Maar er zijn ook andere verantwoordelijken."