Elke Houben wil Meikoningin 2009 worden

Print

Elke Houben wil Meikoningin 2009 worden

Maasmechelen - Elke Houben is een 22-jarige studente die opgegroeid is in Maasmechelen en dit jaar haar kans waagt aan de verkiezing te Genk.
Het doel van haar deelname is het bedanken van Genkenaren, die haar tijdens haar stage in het Heempark Genk flink gesteund hebben.

"Ik ben al die mensen dankbaar om mij in hun leefwereld binnengelaten te hebben en mij zo enorm hielpen, zonder mij echt te kennen. Ook heel het team van mijn stageplaats behoort tot deze groep mensen die ik mijn appreciatie wil schenken door deze verkiezing. Hopelijk wordt het dan ook beloond", vertelt Elke, die uitkijkt naar de show van 7 maart 2009.

Na twee succesvolle edities zullen we dit jaar opnieuw weten wie Genk een jaarlang zal vertegenwoordigen en het kroontje van Eline Eevers zal overnemen.
Veertien kandidates laten die avond het beste van zichzelf en hun gekozen meter of peter zien. Een wervelende show die ook dit jaar wordt gepresenteerd door Veronique de Kock en in goede banen wordt geleid door modellenbureau BE Models. Een jury zal bepalen welk meisje de titel van Meikoningin 2009 mag dragen. Maar ook het publiek en de pers kunnen hun favoriete kandidates belonen.

Ook u kan uw dorpsgenoot Elke Houben steunen door een gratis SMS naar 3600 met de boodschap: MEI 11
"Alvast bedankt Maasmechelen" voegt Elke er nog aan toe.

Dit artikel werd geschreven door een burgerjournalist. Wilt u meer informatie over ons project burgerjournalistiek of hebt u zin om zelf artikels te schrijven voor hbvl.be? Mail ons dan!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio