Carnavalsverhalen: De Peumpeleirs stellen zich voor

Print

Carnavalsverhalen: De Peumpeleirs stellen zich voor

Riemst - in Kanne zijn er buiten CV De Witters, die de stoet organiseert, nog tal van andere carnavalsverenigingen. Eén daarvan is CV De Peumpeleirs, na de Witters de oudste Carnavalsvereniging van Kanne. Op onze website www.peumpeleirs.be kunt u lezen hoe wij zijn ontstaan.

Elk jaar maken wij met carnaval weer een leuke wagen met bijhorende kostuums. Onze 'Kabouter Klus' Teun heeft de leiding over de bouw van de carnavalswagen en de kostuums zijn grotendeels het werk van Philomene. Dit jaar is ons thema “Moulin Rouge”.

Met trots nemen wij dit jaar ook weer deel aan de diverse carnavalstoeten in de omgeving. De eerste is op zondag 22 februari met de stoet van de Witters in Kanne.

Op zaterdag 21 januari organiseren we ook ons jaarlijkse carnavalsbal om 21u in zaal St-Cecilia in Kanne. Op dit bal worden er mooie prijzen verdeeld onder de best verklede deelnemers.

ALAAF ALAAF ALAAF en aan iedereen een geweldige knotsgekke carnaval!

Gér voor de Peumpeleirs oet Kanne

Dit artikel werd geschreven door een burgerjournalist. Wilt u meer informatie over ons project burgerjournalistiek of hebt u zin om zelf artikels te schrijven voor hbvl.be? Mail ons dan!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio