Logan Bailly opgetogen over knalprestatie in Bundesliga

Print
Logan Bailly geniet enkele dagen na zijn knalprestatie in de Bundesliga nog na. Bailly maakte talloze knappe tot weergaloze reddingen voor zijn club Borussia Mönchengladbach en zorgde zo dat zijn club een punt wist te rapen tegen Werder Bremen.

De Duitse pers was unaniem lyrisch over de 'wereldprestatie' van de ex-Genkenaar en op de clubwebsite werd hij uitgeroepen tot man van de match.

Goed gevoel

"Ik heb er een goed gevoel aan overgehouden", zei Bailly nuchter aan Sporza-radio. Bailly lijkt zich al na enkele weken op zijn gemak te voelen in Duitsland, hoewel de aanpassing naar eigen zeggen niet eenvoudig was. "Ze hebben een andere manier van werken en de nadruk ligt hier op grote spelers, kracht en fysiek."

Hoewel hij een geweldige ambassadeur aan het worden is voor ons land selecteerde bondscoach René Vandereycken de 23-jarige Waal niet voor de oefenmatch tegen Slovenië.

Antwoord op het veld

"Ik heb nog zeker de ambitie om voor de Rode Duivels te spelen. Ik moet maar zien dat ik antwoord op het veld."

Bailly wordt dan wel in de armen gesloten door het Duitse publiek, hij is zijn periode bij Genk nog lang niet vergeten. "Ik volg de prestaties van Genk nog steeds. Ik ben blij dat ze het nu zo goed doen. Het publiek verdient dat."

Bekijk enkele spectaculaire reddingen via YouTube: