Vandalen vernielen veld derdeprovincialer Anadol

Vandalen vernielen veld derdeprovincialer Anadol

Vandalen vernielen veld derdeprovincialer Anadol

Heusden-Zolder - Voor de tweede keer in een maand tijd werd derdeprovincialer Anadol (3A) slachtoffer van vandalen. Op 19 januari werd ingebroken in de kantine, vorige week werd met een wagen over het A-terrein gereden.

“Het moet na de laatste training van de juniors gebeurd zijn,” zegt ondervoorzitter Bayram Aydemir. “Het veld is wel omheind, maar de vandalen hebben het poortje geopend en zijn zo op het terrein geraakt. We zitten nu wel met de handen in het haar, want op dit moment is het totaal onbespeelbaar.”

En dat is een kleine ramp, want zondag ontvangt het Kerkhoven. “Als het stopt met regenen, kunnen we eventueel de sporen opvullen met extra zand”, zegt Aydemir.

“Als ik eerlijk moet zijn, vrees ik een beetje voor het weekend. We gaan contact opnemen met de Voetbalbond wat we moeten doen.”
Politie
Ondertussen tasten ze bij Anadol wel in het duister over wie de daders kunnen zijn. “We hebben echt geen idee. We hebben aangifte gedaan bij de politie, maar rekenen er niet echt op dat ze gevonden worden.”

KJ

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio