Gunter Levi en Silvia Claes uit elkaar

Valentijn heeft geen liefdesgeluk gebracht voor Gunter Levi (32) en Silvia Claes (32). Het acteurskoppel laat officieel weten dat ze een punt zetten achter hun relatie.

wverhaert

Levi - die eigenlijk De Batselier heet - en Claes leerden elkaar kennen op de set van de vtm-soap ‘Familie’. Ze waren zeven jaar een (ongetrouwd) koppel en kregen in 2004 een zoontje, Tommie. Het toeval wil dat hun soappersonages Peter Van den Bossche en Trudy Tack de Rixart de Waremme óók een paar vormen... en momenteel uit elkaar zijn. De realiteit heeft de soapfictie geëvenaard.

Gunter Levi en Silvia Claes wensen zelf nog geen commentaar geven over hun relatiebreuk. Volgens insiders was hun liefde “opgebrand” en waren ze tot het besef gekomen dat het beter was om elkaar los te laten. Ze zouden wel in goede verstandhouding uit elkaar zijn gegaan, in het belang van hun zoontje.

Toeval

Wel frappant dat Gunter en Silvia hun fin d’amour aankondigen op het moment dat hun ‘Familie’-personages uit elkaar groeien. “Toch is dat toeval,” zweert Philippe Bonamie van Studio-A, het productiehuis dat ‘Familie’ inblikt. “Die verhaallijn is al bijna een jaar geleden vastgelegd en maanden geleden opgenomen. De privéproblemen tussen Gunter en Silvia konden we niet voorspellen."

"Hoe het in de soap verdermoet met hun personages? Het zal vervelend zijn, maar Gunter en Silvia zijn allebei professioneel genoeg om die situatie goed aan te pakken, ze zullen een klik moeten maken als ze voor de camera staan.”

KM

Foto: VMM