Naakte Peaches onthult dozijn bizarre tattoos

Peaches, de dochter van rockster Bob Geldof, is op een strand in Zuid-Amerika topless gekiekt. De 19-jarige Peaches heeft een wirwar aan vreemde tatoeages op haar lichaam prijken.

ssimons

Met een mooie tatoeage is niets mis, maar buiten een bloemenmotief dat haar linkerflank siert, zijn Peaches' tattoos nogal vreemd. Of achterhaald.

Zo heeft ze de naam 'Max' op haar pols staan, de man met wie ze een korstondig huwelijk had, dat onlangs op de klippen liep. Op haar bovenarm staat een boek dat door een strop omringd wordt.

Verder zijn er (onder meer) nog twee duiven, een hartje, een kat met de tekst "Hello Cat", de woorden "Disappear Here", een gebroken hart, de woorden "Ex Valentine", nog een hartje, een slang, een spelkaart, de naam Fifi Brown en een flard tekst uit het Nick Cave-nummer "Into my arms": “I don’t believe in an interventionist God, but I know darling that you do. But if I did I would kneel down and ask Him not to intervene when it came to you.”

Versteld

“Peaches huppelde over het strand en was er zich duidelijk bewust van dat iedereen keek", aldus een ooggetuige tegen The News of The World. "En er was heel wat te zien. De mensen stonden versteld van het aantal tatoeages ze heeft. Je ziet haar wel eens in de krant staan, maar je denkt nooit dat er zóveel tattoos achter schuilgaan.

Bekijk de (ongecensureerde) foto's op de website van The News of The World.

Foto Daily Mail

Niet te missen