Jelle Cleymans: "Ik ben opgelucht weer vrijgezel te zijn"

Jelle Cleymans (23), bekend van de jeugdpopgroep Spring en zijn rol in de musical Daens, is weer vrijgezel. Cleymans vormde ruim drie jaar een koppel met de 19-jarige Katrien De Bruyn.

mgeysmans

"Na drie jaar was het tijd om te kijken waar we stonden. We vonden het allebei nodig om even serieus na te denken. Uiteindelijk hebben we besloten uit elkaar te gaan. Nu we opnieuw vrienden zijn in de plaats van een koppel, voelen we ons allebei beter", vertelt Cleymans tegen Story.

Cleymans wordt door velen gezien als één van de grootste beloften van de Vlaamse showbizz. Gert Verhulst noemde hem zelfs al eens zijn perfecte opvolger. Toch benadrukt Cleymans, dat de werk- en mediadrukte niet verantwoordelijk is voor zijn relatiebreuk. "Als je een relatie hebt waarvan je voelt dat de fundamenten goed zitten, is het heel moeilijk om die drie jaar lang dood te zwijgen."

"Op een bepaald moment hebben ik en Katrien besloten om met onze relatie naar buiten te stappen, maar dat impliceert uiteraard ook dat ik sindsdien steeds bestookt werd met vragen over onze relatie. Deze druk heeft echter geen rol gespeeld bij onze beslissing om uit elkaar te gaan", besluit Cleymans.