“Valentijn maakt al zijn opwachting”

Print
Tongeren - Wie op zoek is naar tweedehandsgoederen of merkkledij einde reeks, kan vanaf nu terecht bij Carmen Wauters. Deze 31-jarige Tongerse heeft al een rijk handelsverleden.
Na haar opleiding economie-moderne talen, opende ze een winkel aan de Maastrichterstraat waar je ‘alles aan 50 frank’ kon kopen.
Na een tijdje stortte ze zich op een transportbedrijf: “We zaten heel vaak in Frankrijk om te gaan leveren.”

Spanje
De voorbije zes jaar verbleef Carmen dan weer in het warme zuiden: “We baatten een immobiliënkantoor uit in Spanje. Eigenlijk zijn we noodgedwongen terug naar België gekomen omdat mama ziek geworden is.”
De verkoopmicrobe bleef kriebelen. Weer thuis deed ze rommelmarkten aan, maar altijd in de openlucht was haar te koud. “Dit pand stond leeg”, vertelt Carmen die zowel tweedehandsspullen als nieuwe merkkledij verkoopt: “De mensen weten dat ze hier terecht kunnen met hun ‘afdankertjes’.”

Fantasiejuwelen, speelgoed, dvd’s, cosmetica en decoratieprullen liggen ook in de rekken. “Ik hou van afwisseling en probeer de trends te volgen. De kerstspullen zijn pas opgeborgen of Sint-Valentijn maakt alweer zijn opwachting. Zo kunnen we het assortiment vaak vernieuwen.”

DiRo

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio