Twee broers sterven in auto in Tongeren

Print
Twee broers sterven in auto in Tongeren

Twee broers sterven in auto in Tongeren

Tongeren - Bij een zwaar ongeval op de Luikersteenweg in Wihogne, vlakbij de grens met Vreren (Tongeren), zijn zaterdagavond twee broers om het leven gekomen.

Ze zaten in een Audi A4 break, de bestuurder zelf raakte levensgevaarlijk gewond. Eén van de verongelukte broers woonde bij zijn moeder in Tongeren.

De bestuurder verloor rond 21.30 uur in een bocht de controle over het stuur. De auto belandde in de zachte berm aan de rechterkant van de weg en knalde enkele meters verder tegen een boom. De bestuurder, een dertiger uit Hannuit, werd uit de auto geslingerd. Hij werd met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis van Luik.

De passagiers, de broers Yvan (33) en Cédric Darcis (35) uit Hannuit, waren op slag dood. Yvan Darcis woonde bij zijn moeder op Gasthuisgaarde in Tongeren.

Een hond die in de auto zat, overleefde de klap ook niet. De ravage was enorm. De auto moest eerst getakeld worden voordat de slachtoffers uit het wrak gehaald konden worden. Onderdelen van het verhakkelde voertuig lagen overal verspreid. Het motorblok lag bijna 100 meter verder in een wei. De brandweer van Luik was als eerste ter plaatse, maar liet even later de klus klaren door de collega’s uit Tongeren.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio