Mama

Babyplanner lost vervelende opvoedkundige problemen op

Print
Babyplanner lost vervelende opvoedkundige problemen op

Babyplanner lost vervelende opvoedkundige problemen op

Amerikanen maken steeds meer gebruik van een babyplanner om de vervelende kanten van het ouderschap op te lossen. Het zindelijk maken van hun baby, het kindveilig maken van het huis, of het inkopen van babyspulletjes, … je kan het zo gek niet bedenken of de babyplanner doet het voor jou.

Voor 75 dollar per uur kan je de professionele babyplanner Shannen Choe van Premier Baby Concierge inhuren. Zij doet de was en de plas van je kroost, helpt je bij het ontwerpen van de kinderkamer, geeft je kooklessen in organische babymaaltijden, helpt je bij het aankopen van zwangerschapskledij en geeft je zelfs een zwangerschapmassage.

Het concept is zo populair dat het babybureau al bepaalde pakketjes heeft samengesteld, die anderen je dan cadeau kunnen doen. De babyplanner is bijzonder populair in Amerika, omdat veel vrouwen nog geen betaald zwangerschapsverlof krijgen, en de kinderartsen zo druk bezet zijn, dat ze maar weinig tijd hebben om opvoedkundige problemen mee te helpen oplossen.

De babyplanners zijn vooral erg populair bij drukbezette tweeverdieners. Zij geven namelijk het meest aan angst te hebben om fouten te maken. Bovendien kampen ze vaak met schuldgevoelens dat ze geen rol spelen in de opvoeding van hun kind.

Niet te missen