Carnavalsverhalen: KV De Smied stelt zich voor

Print
Carnavalsverhalen: KV De Smied stelt zich voor

Carnavalsverhalen: KV De Smied stelt zich voor

Maaseik - Carnavalsvereniging De Smied is een plaatselijke carnavalsgroep in Neeroeteren. De groep wordt dit jaar 5 jaar en heeft het voorbij jaar een heuse opfrissing met zich meegekregen.

De hervorming binnen het bestuur, het worden van een vereniging zonder winstoogmerk en de erkenning van de Stad Maaseik waren onze grote vreugdepunten van het afgelopen najaar.

De Carnavalsgroep is opgericht om de jeugd van Neeroeteren een alternatief te bieden en als een hechte vriendengroep naar de straten van gemeente te gaan om er carnaval te vieren, in totaal 7 stoeten dit seizoen.
Onze 30 leden hebben het beste van zich lieten zien en organiseerden een prachtig eetfestijn, een knallende fuif en een lekker Früshoppen. Dankzij al deze activiteiten en een deel van onze sponsors kunnen wij een carnavalswagen maken die zal pronken in Februari en Maart, ook het werk in de kostuums mag gezien worden!

Ondanks de crisis die overal parten speelt, ook bij de carnavalsgroepen, zijn we blij dat we er dit jaar weer staan met onze brede lachende gezichten. Wij hopen de lezers dan ook te mogen begroeten op onze deelnemende stoeten in dit mooie Limburg.

Meer informatie over onze activiteiten, onze groep of de carnavalsoptochten surf naar www.kvdesmied.tk

Michael Maurissen


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio