Bocholt vergeet Wezet KO te slaan

Bocholt - Met een doelpunt in de eerste en de laatste minuut was het gisteren op de damburg geen match voor hartlijders.
Een gevleide puntendeling overigens voor de gasten, die meermaals door het oog van de naald kropen.Onder het motto ‘niet geprobeerd, is altijd mis’ verraste Dimi De Condé al in de eerste minuut Jan Moons met een perfecte lob.

Het was meteen één van de schaarse hoogtepunten voor de rust. Bocholt had weinig moeite met de Waaltjes die enkel op stilstaande fases een attente doelman Coenen aan het werk kregen. Vlak voor de rust kwamen Stieners en Clabots aan de overzijde zelfs nog dichter bij de lokale nummer twee.

Ook na de koffie was een bijzonder wilskrachtige thuisploeg meer dan de evenknie van Wezet. Harbaoui miste wel de eerste kans, maar nadien vergaten de lokale spitsen de gasten helemaal uit te tellen. Vrolix alleen voor Moons, een naast keilende lob van Kocaslan en een kopbal van Stieners hadden een beter lot verdiend. De slotfase was uiteindelijk voor topschutter Harbaoui die eerst met een retro de bordjes in evenwicht hing en vlak daarop nog tegen een rode kaart aankeek.

EdSt

BOCHOLT: Coenen, Oben, Luyten, Palmans, Clabots, De Condé, Houben, Stieners, Vrolix, Kocaslan, El Idrissi (89’ Hensen).
WEZET: Moons, Olouch, Gerets, Verlaine, Verjans, Ngon, Harbaoui, Brncic, El Alaoui (46’ Omolo), Kalulika (73’ Scattone), Koudou.
Doelpunten: 1’ De Condé 1-0, 89’ Harbaoui 1-1.
Gele kaarten: Kaliluka, Verlaine. Rode kaart: 89’ Harbaoui.
Scheidsrechter: Cosco. Toeschouwers: 600.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio