“Een droom die in vervulling gaat”

Op zoek naar iets voor je tuin, dier of hobby ? Dan ben je in de Winkelschuur aan het juiste adres. Je vindt er een uitgebreid assortiment aan bakproducten, tuinbenodigdheden en diervoeders, tot zelfs de mooiste decoratiespulletjes.

Met de opening van hun nieuw agrarisch centrum ging voor het echtpaar Hendrik Mercken en Katleen Wagemans een langgekoesterde droom in vervulling. “Hendrik is graduaat in de land- en tuinbouw en werkte jaren in de sector van bestrijdingsmiddelen en meststoffen. De keuze voor een speciaalzaak in tuinbenodigdheden en diervoeders lag dan ook voor de hand. Ikzelf volgde een opleiding binnenhuisdecoratie. Voor mij was het dan ook belangrijk dat er een aparte afdeling zou zijn met decoratiespulletjes”, aldus Katleen.

Vierkantshoeve

Het echtpaar woont in een authentieke vierkantshoeve aan de Grote Spouwenstraat 7. Ruimte zat dus. Een leegstaande stal en een oude stroschuur werden in een mum van tijd omgetoverd tot een sfeervolle winkel.

Het aanbod van De Winkelschuur bestaat uit drie kernproducten: diervoeders, tuinartikelen en bakproducten. Voor de tuinliefhebber zijn er groente- en kruidenplantjes, zaden, bollen, bloeiende planten, meststoffen, bestrijdingsmiddelen en een ruim assortiment aan tuingereedschap. Dit alles wordt zo nodig voorzien van deskundig advies.

ErSm


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio