“Fun is meer dan films”

“Fun City Hoeselt”, dat eind 2008 opende, wil meer zijn dan een videotheek. “We bieden ook feestartikelen, een zonnebankservice en een sportweddenschappen aan”, zegt zaakvoerder Marilyn Knaepen.

Elf jaar geleden nam het echtpaar Devoet-Knaepen videozaak Fun City aan de Tongersesteenweg in Hoeselt over. De zaken gingen goed en Mariyn en Raf beslisten onlangs een volledige nieuwe “4-in-1-zaak” te vestigen aan de Bilzersteenweg.

Marilyn: “Fun” is mogelijk met film maar ook als je een feest plant, een bruin kleurtje wil of een sportweddenschap wint. De verkoopsoppervlakte van Fun City bedraagt 550 vierkante meter over drie verdiepingen. Op het gelijkvloers vind je vooraan het klassieke videotheekaanbod, de bijhorende snacks en het weddenschapscentrum. Achteraan is er een feestartikelenzaak met ballonnen, slingers en allerlei versieringen. In de kelder staan meer dan vijftig modellen te huren springkastelen en opblaasbare structuren. Op de eerste verdieping van 200 m2 bevindt zich het zonnebankcentrum en meer dan 6.000 minder recente films.”

“Met onze grensligging mikken we op klanten van Bilzen en Hoeselt, Kortessem én Tongeren. Ze vinden bij ons een grote gezellige zaak met ruime openingsuren en het vriendelijk onthaal van de zelfstandige die een eigen zaak heeft. Dat hebben we toch voor op zaken die tot een keten behoren.”

FrPe


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio