“Alles is vers. Dat maakt het verschil”

Vijf jaar geleden ging de droom van Filippo en Roberta Catania–Silvestrini in vervulling. Een eigen pizzeria–trattoria in hartje Sint-Truiden.

Die zaak, L’Angelo Rosso, groeide uit tot een toonaangevend Italiaans restaurant. Na drie jaar moest het koppel een stukje van hun afhaalconcept opgeven want het restaurant eiste al hun aandacht op. Tot er vlakbij een handelspand vrijkwam en Filippo en Roberta hun nieuwe zaak Enoteca Italia-bar Trattoria konden openen.

“Soms moet het meezitten. Amper 50 meter van ons restaurant kwam een mooi handelspand vrij. Zodra de huurovereenkomst rond was, ben ik aan de uitwerking begonnen”, doet Filippo het verhaal. “Uit ervaring weet ik dat er in de stad nood is aan een goede Italiaan.”

De inrichting is apart en er is mogelijkheid om alle gerechten af te halen. Vooraan in de Italia-bar is een kleine winkelruimte mee geïntegreerd. Daar kan de klant gerechten afhalen en producten kopen. “Het zijn exact dezelfde als die in onze gerechten. Onze klanten kunnen dus perfect zien wat wij gebruiken. Alles wordt à la minute gemaakt, verser kan niet. Dat maakt het verschil”, weet Filippo.

Het aanbod gaat van Italiaanse specialiteiten als pasta’s, pizza’s, charcuterie, koffie, zoete desserts tot de beste wijnen en likeuren. Ook witte en zwarte truffels ontbreken niet in het gamma.

JCr


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio