Ook op zondag naar de kapster

Aan de Guido Gezellelaan richting Heusden-centrum heeft Lincy Jaspers onlangs kapsalon LJ Hair Design geopend. “Ik ben geboren en getogen in Berkenbos, hier vlakbij dus”, zegt de 22-jarige gastvrouw. “Al van kindsbeen af zei ik dat ik mijn eigen kapsalon wilde openen. En hier sta ik nu.”

Bij Lincy kunnen zowel mannen, vrouwen als kinderen terecht voor een gewone knipbeurt, maar ook voor allerlei andere behandelingen, zoals kleuringen op natuurlijke basis, extensions, behandelingen van hoofdhuidproblemen en zelfs schminken.

In de buurt liggen nog twee kapperszaken. Vreest ze de zware concurrentie niet? “Nee, helemaal niet. Ik heb al kennis gemaakt en we komen goed overeen. Ik heb 2,5 jaar gewerkt in een kapsalon in Hasselt. Ik heb gemerkt dat vele technieken veranderen: de kapperswereld staat niet stil. Ik ben nog jong en heb pas twee jaar cursussen kapperstechnieken achter de rug, dus misschien is dat dan wel mijn troef.”

Zondag

Lincy heeft echter nog andere troeven. Haar openingsuren zijn op het minst zeer flexibel te noemen: ze opent ‘s zondagvoormiddag en is ook op weekdagen op afspraak open tot 21.00 uur. “Daarmee mik ik op een publiek dat niet zo makkelijk op de reguliere uren bij de kapper geraakt. Of dat niet zwaar is? Ik ben nog jong hé, ik kan nog tegen een stootje.”

BeHo


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio