Waar en wanneer wordt er gevoetbald in Beringen?

Een overzicht van de verschillende voetbalmatchen in Beringen:

ksleurs
Tweede provinciale A

Zaterdagavond, 24 januari, ontvangt KVK Beringen leider SK Meeuwen. De wedstrijd begint om 20.00 uur. In de stand heeft KVK Beringen 30 punten en staat hiermede op de derde plaats. SK Meeuwen staat eerste, en heeft 44 punten. De wedstrijd wordt geleid door Sabbe.

Het tweede geklasseerd Weerstand Koersel heeft een moeilijke verplaatsing voor de boeg. Zij spelen op zaterdagavond, 24 januari, in Beek. De aanvang van de wedstrijd is om 20.00 uur. Weerstand Koersel staat met 41 punten op de tweede plaats van de rangschikking. De wedstrijd wordt geleid door Cuypers.

Flandria Paal speelt op zondag 25 januari, om 15.00, in Stokkem. Flandria Paal staat derde laatste in de rangschikking met 15 punten. De leiding van de wedstrijd is in handen van Verhoeven.

Derde provinciale A

Stal Sport doet de verplaatsing naar Kattenbos op zondag 25 januari, om 15.00 uur. Stal Sport staat in de rangschikking op een tiende plaats met 20 punten. De wedstrijd wordt geleid door Fripont.

De tweede in de stand, Turkse FC, speelt op verplaatsing in Grote Heide. De wedstrijd wordt gespeeld op zondag, 25 januari om15.00 uur. Turkse FC heeft 32 punten in de stand. De wedstrijd wordt geleid door Vrijens. Om de kans hoog te houden, om kampioen te spelen, moeten zij deze wedstrijd winnen. De leider Helson heeft zes punten meer dan Turkse FC.

RS Beverlo heeft ,op papier althans, een gemakkelijke verplaatsing naar Kadijk SK. De wedstrijd wordt gespeeld op zondag, 25 januari, en begint om 15.00 uur. RS Beverlo staat in de rangschikking op de vierde plaats met 28 punten. De wedstrijd wordt geleid door Chtouki.

Derde provinciale B

AC Tervant gaat op bezoek bij de leider in de stand Lummen VV. De wedstrijd is op zondag, 25 januari en begint om 15.00 uur. In de stand staat Lummen VV aan de leiding met 42 punten. AC Tervant staat op de negende plaats, en heeft 21 punten. De wedstrijd wordt geleid door Heymans.

Martin Pairoux

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio