thumbnail: null
thumbnail: null

AC Milaan wil David Beckham overkopen

De Engelse voetballer David Beckham is zo wat de nieuwe held van de Italiaanse topclub AC Milaan. De nummer drie uit de Serie A leent de middenvelder momenteel, maar wil er alles aan doen om hem defintief in te lijven. "Als Beckham een akkoord bereikt met LA, dan willen we een transfersom betalen", aldus vicevoorzitter Galliani.

kscherpenberg

Milaan huurde Becks opdat hij opnieuw in beeld zou komen voor de nationale ploeg. Op 8 maart loopt de deal echter af en moet Beckham terug naar LA.

Open armen

De flamboyante voetballer doet het de laatste tijd uitstekend bij Milaan. Afgelopen weekend kwam hij in de partij tegen Bologna nog aan scoren toe. Beckham heeft het naar eigen zeggen goed naar zijn zin in Italië en overweegt een transfer.

"Als hij dat doet, dan ontvangen we Beckham met open armen", klinkt het bij Milaan. "We praten binnenkort met de managers van Beckham over een transfer".

Ongepast

Bruce Arena, de coach van Los Angeles Galaxy is niet tevreden met de intenties van Milaan. "Voor ons eindigt Beckhams uitleenbeurt op 8 maart. LA ging ermee akkoord om David uit te lenen, maar daar houdt het mee op. Ik vind het ongepast van een grote club als Milan om dan te praten over een definitieve transfer", zegt Arena. "Zeker als er nog niet met ons is gesproken."