Brussels Airlines vliegt op Sevilla en Vilnius

Vanaf 4 april start Brussels Airlines weer zijn vluchten op Sevilla. De Spaanse bestemming wordt driemaal per week aangevlogen. Een paar dagen eerder start Brussels Airlines ook al met een verbinding op Vilnius.

jvangeyte

Volgens Brussels Airlines wordt Sevilla weer in het vliegschema opgenomen omdat er grote vraag is naar de bestemming. Er zijn vluchten op dinsdag, zaterdag en zondag. Brussels biedt daardoor opnieuw zes Spaanse bestemmingen aan. Naast Sevilla zijn dat Madrid, Malaga, Palma de Mallorca en Bilbao.

Vanaf 30 maart biedt Brussels Airlines ook vier vluchten per week aan op Vilnius. De Litouwse hoofdstad draagt dit jaar de titel van Culturele Hoofdstad van Europa. Bij gebrek aan rechtstreekse vluchten tussen België en Litouwen waren passagiers tot nog toe verplicht om via connecties in buitenlandse luchthavens naar Vilnius te reizen. De reisduur zakt nu tot drie uur. Alle vluchten vertrekken vanuit Brussel in de voormiddag en de terugvlucht vanuit Vilnius is in de namiddag. Er wordt elke maandag, woensdag, vrijdag en zondag gevlogen. (jvg)