thumbnail: null
thumbnail: null

"Echtgenote Marly-Ann zal Jeff Hoeyberghs helemaal pluimen"

Jeff Hoeyberghs mag bij wijze van spreken geen paperclip meer kopen voor zijn Wellness-kliniek. Hij heeft de zaak vorige week onder curatele laten plaatsen. Dat schrijft het weekblad 'Dag Allemaal'.

ghouben

Jeff Hoeyberghs zwijgt zelf op uitdrukkelijk bevel van zijn advocaat. Maar Dag Allemaal laat anoniem een werknemer van de Wellness-kliniek aan het woord. "Als zijn vrouw er de kans toe ziet zal ze Jeff helemaal pluimen", aldus de anonieme werknemer.

Personeel beschermen

"We beseffen overigens dat dokter Jeff zijn bedrijf uit handen heeft gegeven om ook ons te beschermen. Zodat zijn vrouw bijvoorbeeld niemand van ons op straat kan zetten". De toekomstige ex van Jeff kan ook geen geld uit de zaak halen of apparatuur verkopen, meent de anonieme bron.

Verpletterend terugslaan

Eerst zag het er naar uit dat Hoeyberghs en zijn echtgenote Marly-Ann, die 50 procent van de zaak bezit, op papier getrouwd zouden blijven, maar nu is de vechtscheiding in een nieuwe fase beland. "In het Genkse verwachten ze dat Marly-Ann verpletterend zal terug slaan", aldus Dag Allemaal.

Exit tweede kliniek?

Hoeyberghs bezit een riante villa in Andorra, een ministaatje tussen Frankrijk en Spanje. Hij zou daar een tweede Wellness-kliniek willen beginnen, maar die plannen worden wellicht een tijd opgeborgen.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio